2012. szeptember 15., szombat

2.fejezet-Buli


A Nai klán legyőzése után Iruna és csapata visszament Karunochába.A 8.horisage,sőt az egész Karunocha nagyon hálás volt nekik.Hálájuk jeléből bulit rendeztek számukra,melyen az összes lakó részt vett.
A bulin......
- Most pedig szeretnék köszönetet mondani a Gädian Enjeruzu csapatnak.Akik voltak olyan bátrak,hogy szembeszálljanak a Nai klánnal,és végül győzelmet arattak! - köszönte meg a 8.horisage.Hosszú fehér szakálla volt,kinézett vagy hatvan évesnek..A kis köszöntője után mindenki azt csinált,amit akart.Majdnem mindenki jól szórakozott és itt a hangsúly a majdnemen van.Ugyanis szegény Koroni a legkevésbé sem érezte jól magát.Beleszeretett Maizenbe,az ellenségbe,akit legyőztek,ha ez nem lett volna elég még Ivake is a nyakán lógott,szó szerint.Talán "picit" sokat ivott,hiába,tud a gyerek.Egész végig Koroni nyakán lógott,azután elkezdett robottáncot járni,majdnem belehányt Eimer táskájába,kész volt.De Eimernek sincs aranyból a szíve,egy hatalmas pofont kevert le neki,az egyetlen jó ebből,hogy végre leállt.Igen,Ivake estéje ebben a pillanatban befejeződött.Iruna a kis műsor ellenére jól szórakozott.Egész Karunocha élvezte a szabadságot,amit a Nai klán legyőzése jelentett.
- Hé,Iruna hallottad,hogy holnap új lány érkezik a faluba? - kérdezte,majd kortyolt egy kicsit a gyümölcslevéből,mivel Eimer nem iszik alkoholt.
- Ja,igen hallottam,de nem igazán érdekel - eléggé unottan beszélt,hiába nem az a fajta aki túl sokáig bírná ilyen nagy tömegben.
- Ree-méleeem csiiinii! - mondta Ivake.Az mindenki számára rejtély,hogyan is kelhetett fel,de amint ezt kimondta újra hanyatt esett.
Közben Honawában....
(Honawa Karunocha szomszéd faluja.)
- Mik azok ott kint? - mutatott egy hosszú szőke hajú lány a távolba.
- Valószínűleg Karunochába szórakoznak - felelte egy középkorú nő.Hosszú barna haja és gesztenye barna szemei voltak.
- Biztos - mondta,majd lefeküdt az ágyára.
Karunocha másnap reggel......
Mindenki unottan ébredt,kivéve Eimert aki majd kicsattant az energiától.Anyukája segítségével sütit sütött az új lakónak.
Karunocha erdőnél...
- Nem sokára jöjjön vissza értem,csak a lányom jött Karunochába - mondta a nő egy férfinak,majd elindultak.
- Miért mondtad,hogy a lányod vagyok? - kérdezte a lány.Kék szemei kíváncsiságot sugalltak,de ezenkívül valami egészen mást is.
- Így könyebb,ha azt hiszik a lányom vagy nem kell magyarázkodnom.
- Értem - tovább haladtak csendesen az erdőn át,mígnem megpillantottak egy táblát rajta "Karunocha" állt.
- Hát újra itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése